Betongplattor

Betongplattor påminner många människor om ett modernt hem. Lyckligtvis har du med oss ett budgetvänligt golv som ser ut precis som ett riktigt betonggolv. Mycket elegant och finns i olika stilar, storlekar och strukturer. Kan kombineras med alla typer av interiörer – vare sig det är klassiskt eller modernt.

Ett brett sortiment av keramiska betongplattor av högsta kvalitet

Upptäck våra keramiska betonggolv där du inte omfattas av de stora budgetar som du normalt måste förvänta dig. Kan kombineras perfekt med golvvärme och har blivit oerhört populärt de senaste åren. Tack vare teknikens framsteg ser betong-plattor helt enkelt fantastiskt ut. Dessutom finns det många format tillgängliga.
Oavsett om du letar efter brickor till vardagsrummet, köket eller hallen – har du kommit till rätt plats för olika stilar och storlekar. Det måste finnas ett kakel som uppfyller alla dina krav.

Fördelarna med keramiska betongplattor

  • Reptålig
  • Fuktbeständigt (perfekt för badrum, duschar, simbassänger etc.
  • Lätt att underhålla
  • Lång livslängd
  • Möbler lämnar inte märken
  • Frostfritt (perfekt för terrassen)
  • Konstant enhetlighet

Upptäck utbudet av betongplattor

Du kan hitta ett urval från vår samling av betong-look-brickor som vi erbjuder. Du hittar brickor tillgängliga direkt från lager, men också en bred samling som kan beställas. När du hittat en betongplatta som uppfyller dina krav är det bra att veta att vi har dessa brickor levererade till din ytterdörr utan extra kostnad i samband med installation. Vill du först titta på det? Inga problem, boka tid i med en av våra experter och önska vilken eller vilka plattor som du vill ta dig en titt på så tar vi med detta till ett möte.

Mångsidig applikation

Betongplattor väljs i allt högre grad för enhetlighet. De är också rep- och slagfasta, lätta att rengöra och underhållsfria. Ett konkret lookgolv sparar därför mycket pengar och ser till att du också kan kakla stora utrymmen jämnt.

Kontakta oss som din plattsättare i Malmö!