Jättebilliga marmorplattor för vardagsrummet

Du kan kontakta oss för att beställa marmorplattor till vardagsrummet. Det finns ett stort lager tillgängligt som du kan hämta omedelbart, men också ett mer omfattande sortiment på beställning. Vi tar självklart med oss dina plattor om vi även ska få dem installerade av oss.

Vardagsrummet är hjärtat i varje hem och berättar en historia om de människor som bor i det. Våra moderna marmorplattor skapar en förfinad look med elegans.

30 000 m² kakel i lager

Vi väljer medvetet att alltid ha ett aktivt lager av minst 30 000 m² keramiska plattor i huset. Det finns många marmorplattor för vardagsrummet där.

Du kan se och beställa vårt lager online. Om du fortfarande har tvivel, skulle vi vilja bjuda in dig att besöka oss för att få se plattorna i person. Vi har det finaste utställningsrummet i Malmö. Du kan alltid boka tid med oss och utvärdera kvaliteten själv medan du njuter av en trevlig kopp kaffe.

Spara ännu mer? Vi har en rad vardagsrumsplattor som inte har Premium-etiketten till extremt låga priser. Under skjutningsprocessen erhöll dessa parter färgavvikelser jämfört med moderkakel. Tekniskt finns det inget att kritisera om brickorna, men vi lämnar det alltid upp till dig att inspektera brickorna innan du köper dem. Vi nämner detta alltid när vi säljer, men detta är ett utmärkt sätt att få brickor billigare än grossistpriserna.

Kontakta oss som din professionella plattläggare i Malmö redan idag, vi kommer inte göra dig missnöjd.