Marmorskakel

Att lägga marmorplattor i badrummet eller entrén är något som påminner många människor om rikedom och storhet. Lyckligtvis har du ett keramiskt marmorimitationsgolv med keramiska marmorplattor. Lika chic och finns i en mängd olika stilar, storlekar och strukturer. Kan kombineras med alla typer av interiörer – vare sig det är klassiskt eller modernt.

Ett brett sortiment av keramiska marmorplattor av högsta kvalitet

Upptäck våra keramiska marmorgolv där du inte omfattas av de budgetar som ett riktigt marmorgolv innebär. Kan kombineras perfekt med golvvärme och har blivit oerhört populärt de senaste åren. Tack vare tekniska framsteg kan marmorplattor knappast jämföras med riktig marmor. Dessutom finns det många format tillgängliga.

Oavsett om du letar efter kakel till vardagsrummet, köket eller hallen så har du kommit till rätt plats för olika stilar och storlekar. Det måste finnas ett kakel som uppfyller alla dina krav.

Fördelarna med en keramisk marmorplatta

  • Reptålig
  • Fuktbeständigt (perfekt för badrum, duschar, simbassänger etc.
  • Lätt att underhålla
  • Lång livslängd
  • Möbler lämnar inte märken
  • Frostfritt (perfekt för terrassen)
  • Konstant enhetlighet

Upptäck utbudet av marmorplattor

I vår webbshop kan du hitta ett urval från vår samling av marmorplattor. Du hittar brickor tillgängliga direkt från lager, men också en bred samling på beställning. När du hittat en marmorplatta som uppfyller dina krav är det bra att veta att vi har dessa brickor levererade till din ytterdörr för en liten extra kostnad.

Mångsidig applikation

Naturstenmarmor är ett naturligt format material. Eftersom jordstrukturer inte är exakt samma överallt – inte ens på samma plats – är sammansättningen av naturstenmarmor inte alltid enhetlig. Dessutom kommer ett marmorgolv i natursten till ett visst pris. Eftersom den keramiska marmorplattan nästan inte kan skiljas från verklig marmor väljer människor alltmer enhetligheten hos keramiska plattor. Dessutom är de lika reptåliga och slagfasta, enkla att rengöra och underhållsfria. Ett marmorimitationsgolv sparar därför mycket pengar och ser till att du också kan kakla stora utrymmen enhetligt.

Kontakta oss som dina plattsättare i Malmö!