Parkettplattor

Att installera parkettplattor i köket eller badrummet är något som många fruktar. Lyckligtvis har du med keramiska parkettplattor ett underhållsvänligt träimitationsgolv. Lika mysigt och tillgängligt i en mängd olika stilar, storlekar och strukturer. Kan kombineras med alla typer av interiörer – vare sig det är klassiskt eller modernt.

Ett brett sortiment av keramiska parkettplattor av högsta kvalitet

Upptäck våra keramiska parkettgolv som är fria från nackdelarna som ett parkettgolv medför. Kan kombineras perfekt med golvvärme och har blivit oerhört populärt de senaste åren. Tack vare teknikens framsteg kan parkettplattor knappast jämföras med äkta trä. Dessutom finns det många format tillgängliga.

Oavsett om du letar efter plattor till vardagsrummet, köket eller hallen – då har du kommit till rätt plats för olika stilar och storlekar. Det måste finnas ett kakel som uppfyller alla dina krav.

Fördelarna med keramiska parkettplattor

  • Reptålig
  • Frostfritt (perfekt för terrassen)
  • Lätt att underhålla
  • Lång livslängd
  • Möbler lämnar inte märken
  • Fuktbeständigt (perfekt för badrum, duschar, simbassänger etc.

Upptäck utbudet av parkettplattor

Du kan hitta ett urval från vår samling av parkettplattor i vår webbshop. Du hittar brickor tillgängliga direkt från lager, men också en bred samling på beställning. När du hittat en parkettplatta som uppfyller dina krav är det bra att veta att vi i samband med en installation levererar plattorna hem till dig helt utan kostnad.

Mångsidig applikation

Fler och fler väljer charmen i trägolvet. Trägolv har dock många nackdelar. Eftersom parkettplattor nästan inte kan skiljas från riktiga träplattor väljer människor alltmer fördelarna med keramiska plattor. Reptåligt och slagfast, lätt att rengöra och underhållsfri. Ett parkettimitation golv sparar därför mycket arbete och lindrar dig från många bekymmer. Dammsug och moppa snabbt och det ser så bra ut som nytt igen.

Kontakta oss som dina professionella plattsättare i Malmö!