Plattsättare Vellinge

Dags att kakla eller lägga klinker? Ta hjälp av professionella plattsättare i Vellinge från oss på Kaklarn-AB idag!

plattsättning Vellinge

Dags att kakla eller lägga klinker? Ta hjälp av professionella plattsättare i Vellinge från oss på Kaklarn-AB idag!

Plattsättning i Vellinge

Varje år väljer mängder av människor i vårt avlånga land att renovera sina kök och/eller badrum. Intresset för den här typen av byggprojekt är mycket stor i Vellinge och därför är efterfrågan på professionella plattsättare i staden konstant hög. Denna efterfrågan möter vi på Kaklarn-AB alla dagar om året!

Behöver du hjälp av Vellinges främsta plattsättare? Ring eller maila till oss och begär gratis offert redan idag. Vi arbetar både med privatpersoner, företag och organisationer – så alla är välkomna!

ROT-avdrag
Som privatkund hos våra plattsättare i Vellinge har du rätt att nytta ROT-avdraget. Detta ger dig en kostnadsreduktion på hela 30%.
Miljötänk
Alla bör göra vad de kan för miljön. Vi använder alltid miljövänliga medel i den utsträckning vi kan.
Klockren kommunikation
Vi tror på tydlig kommunikation. Våra plattsättare i Vellinge finns alltid tillgängliga för frågor, och informationen om arbetet är tydlig.

Din professionella plattsättare i Vellinge

Välkommen till oss!

I vårt team hittar du många års gemensam kompetens som plattläggare i Vellinge. Våra skickliga plattsättare har utfört mängder av både stora och små projekt i Vellinge med omnejd under många år. I takt med att efterfrågan på våra tjänster har ökat har vårt team av yrkesverksamma plattläggare växt. Idag arbetar ett av stans mest kunniga och största team hos oss på Kaklarn-AB. Det är vi mycket stolta över!

Läs vidare för att veta mer om vår organisation och de tjänster vi utför. Vill du komma i kontakt med vårt team av professionella plattsättare i Vellinge omgående? Ring eller maila till oss så ser vi till att du får hjälp snabbt och enkelt.

Vill du boka ett möte med oss?

Kompetens

Kunskap är inte allt, men det är onekligen helt centralt inom all yrkesutövning. För plattsättare i Vellinge är detta inget undantag. Vi ser vår långa erfarenhet och den kompetens som följt tack vare detta som en av våra absolut främsta tillgångar. Teamet hos Kaklarn-AB har nästan sällsynt lång och bred erfarenhet av plattläggning. Vi har medverkat vid många olika typer av projekt för kunder av varierande sort.

Vill du ta del av våra referensarbeten? Kontakta oss via telefon eller mail redan idag så ser vi till att hjälpa dig!

Kunddialog

Vid sidan av leveransen av själva arbetet ser vi kommunikationen med kunderna som en av de mest fundamentala delarna av verksamheten. Våra plattsättare i Vellinge är både experter på plattläggning och på kunddialog. När du väljer att ta hjälp av våra plattsättare i Vellinge får du en engagerad plattsättnings-partner. Vi hjälper gärna till med alla delar av arbetet – från planering till genomförande. Våra plattsättare i Vellinge finns dessutom tillgängliga för frågor när helst de kan dyka upp.

Säkerhet

Vi är övertygade om att trygga affärer gynnar både oss och våra kunder. Därför vill vi alltid att det ska vara säkert och smidigt att välja våra plattsättare i Vellinge.

Auktoriserad firma

Vår firma och våra plattsättare i Vellinge har certifikat som gör att vi, enligt lag, är auktoriserade att utföra de arbeten vi gör. Vi är dessutom välförsäkrade vilket ökar tryggheten både för kunderna och för oss själva.

Tydlig information

All information som du som kund får om arbetet är tydlig och rak för att missförstånd ska undvikas. Detta gäller kostnadsförslag såväl som all annan information som gäller arbetet våra plattsättare i Vellinge utför hos dig.

Goda vitsord

Vill du ta del av våra tidigare arbeten? Inga problem! Vårt team i Vellinge har utfört de allra flesta projekt man kan ställas inför som plattsättare. Ring eller maila till oss för att ta del av våra referensarbeten.

Kontakta oss för mer information!

Vill du komma i kontakt med oss gällande plattsättning eller vill veta mer om våra tjänster?

4_Rektangel@2x

Våra tjänster

Hur kan vi stå till tjänst för dig? Söker du hjälp för anläggning av en ny uteplats eller trädgårdsanordning? Står badrumsrenovering eller köksrenovering äntligen för dörren? Eller är det kanske dags att en gång för alla kakla hallen? Våra plattsättare i Vellinge har vana vid alla olika typer av plattläggningsprojekt.

Badrumsrenoveringar

Svenskar är flitiga på att renovera sina badrum. I Vellinge sker varje år mängder av badrumsrenoveringar, och således är intresset för plattsättare i staden stort. Vi är proffs på kakel och klinker, och vi vet hur resultatet blir 10/10. Kontakta oss för hjälp vid badrumsrenovering redan idag!

Köksrenoveringar

Av alla renoveringsprojekt så sticker köksrenovering ut som den mest populära. Varje år hjälper våra plattsättare i Vellinge till vid renoveringar av kök i staden. Vill du se resultatet av våra tidigare köksrenoveringar? Kontakta oss så ordnar vi bilder på de projekt vi utfört hos andra kunder!

Kontakta oss idag!

Har du väntat länge nog på att kakla hall, renovera badrum eller anlägga ny uteplats? Eller varför inte göra allting på en gång? Ring eller maila till oss för att boka möte med våra professionella plattsättare i Vellinge redan idag! Alla offerter är gratis – Glöm inte det!

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.