Trägolvsplattor

Trägolvsplattor är extremt populära. Keramiska trä liknande golv är lätta att underhålla, hålla repfria och framför allt så är de fuktbeständiga. Alla funktioner i en riktig klassiker.

Alla gillar ett träparkettgolv väldigt mycket. Det är en tidlös naturprodukt, men den har vissa besvär. Trägolvsplattor är fria från dessa nackdelar. Du kan perfekt kombinera dem med golvvärme och tack vare teknikens framsteg kan du knappast jämföra dem med äkta trä. På grund av denna popularitet finns det nu också många storlekar tillgängliga i massvis med olika storlekar.

Har du alltid drömt om ett trägolv i ditt badrum? Keramiska plattor med en imiterad trä-look är fuktbeständiga och därför perfekta för badrum, duschar, simbassänger osv. Du älskar förmodligen en träterrass, men underhåll har avskräckt dig. Dessa plattor är frostfria, reptåliga och lätta att underhålla. Dessutom lämnar möbler inte märken, vilket gör deras förlängda liv ännu mer värdefullt.

Också övertygad om fördelarna?

Upptäck träsortimentet

Hos oss kan du hitta ett urval från vår samling av trä-look-plattor. Du hittar brickor tillgängliga direkt från lager, men också en bred samling på beställning. När du hittat ett kakel som uppfyller dina krav är det bra att veta att vi levererar dessa utan extra kostnad i samband med plattsättning.

Vi är det självklara valet när det kommer till plattläggning i Malmö!